Петкратният Балкански шампион Цветомир Тодоров игра за българския национален отбор в категория 66 кг при юношите, а Николай Цветков - в категория 49 кг при момчетата .

С много добра техника на финала, само за 35 секунди, Цветомир Тодоров отказа опонента си с блестящ "Армбар" и за шести пореден път стана Балкански шампион.

Николай Цветков не успя да надвие своя противник и отстъпи на финала след като беше заключен с "Анаконда", но спечели среброто, което е повече от успех за дебюта му на международно състезание.

Треньорският екип изрази задоволството си от представянето на двамата бойци. За тяхното добро представяне работиха треньорите Асен Асенов, Ивайло Русинов и Петър Петров.

Младите надежди на "Боен клуб Сила" получиха поздравления от председателя на Българска федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.

Българският национален отбор успя за шести пореден път да стане първенец на Балканите като завоюва 16 златни, 14 сребърни и 2 бронзови медала. Албания останаха на второ място, а домакините от Гърция - на трето. Отборът на Черна Гора зае четвъртото място.