При мъжете врачанските полицаи, които бяха в състав: Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов, не успяха да влязат в челното класиране заради технически проблеми с оръжието в двете стрелби, които формираха отборното класиране. От мъжкия състав Ивайло Флоров влезе във финала, но остана извън призовата тройка, класирайки се на шесто място.

В комплексното класиране купата спечелиха представителите на Академията на МВР, следвани от отборите на Областната дирекция на МВР - Пазарджик и на Областната дирекция на МВР - Варна.

При жените Катя Василева също влезе във финала и след безапелационно бърза и точна стрелба стана шампион и заслужено спечели златния медал и титлата републикански шампион за 2017 г.

Следващото състезание, на което стрелците на СК Спартак (Враца) са организатори, е традиционният турнир по стрелба с пистолет, посветен на професионалния празник на служителите от системата МВР - 5 юли. Той ще се проведе идния вторник, 4 юли, от 10:30 часа на стрелбището при Учебно-тренировъчния комплекс "Дъбника".