Под ръководството на народния представител и областен председател на ВМРО Красимир Богданов свои общи събрания проведоха градската и младежката организация на ВМРО във Враца. Дадена беше добра оценка на дейността на общинските съветници Красимир Ангелов, Марин Цветков и Божидар Джунов. Заедно с това бе констатирана нуждата от увеличаване състава на ръководствата, предвид разширената дейност на ВМРО и нуждата от профилиране и засилване на професионалните направления в градската структура.

След направения избор досегашният състав на организацията: Красимир Ангелов - председател, Петя Петрова - зам.-председател и Анна Миткова - секретар, беше увеличен с още двама зам.-председатели. Това са Светлин Цветков - мениджър за Балканите на голяма българска компания за продажба на авточасти и автоаксесоари, който ще поеме ресорите икономика и устройство на територията, и Явор Венчев - изявен учител и зам.-председател на Съюза на художниците във Враца. Той ще отговаря за сектор образование и култура.

Младежката организация ще продължи да се председателства от Момчил Янков, който е и зам.-председател на Националния младежки комитет на ВМРО. Негови заместници стават Виктория Пандурска - професионален фотограф и отскоро управител на собствен бизнес и икономистът Светослав Борисов. За секретар бе избрана Кристина Петрова - студент по политология във Великотърновския университет.

Младежите ще участват в поклонението на лобното място на легендарния лидер на ВМРО Тодор Александров над с. Сугарево, Мелнишко, което ще се проведе на 28 август.