© Община Видин

Над 60 изложители от България и съседна Сърбия се включиха в тазгодишното издание на панаира. Производителите и търговците предлагат голямо разнообразие от хранителни продукти и стоки за бита, занаятчийски и ювелирни изделия. По традиция ще има много питейни заведения. Жителите и гостите на Видин могат да се забавляват с много атракциони, които предлага панаирът, а за малчуганите отново има многобройни сергии с лакомства и играчки.

За първи път тази година Видин е домакин на изложението „Българско е!“. В пространството от входа на панаира до Епиграфския център посетителите могат да разгледат и закупят български продукти, ръчно изработени от майстори-занаятчии.

Община Видин, съвместно с Областната дирекция на МВР, е взела необходимите мерки за обезпечаване на сигурността и реда по време на изложението. На място е разположен медицински пункт, създадена е и временна организация на движението, която ще бъде в сила до 31 август включително.

Работното време на панаира е от 10:00 часа до 02:00 часа. Използването на озвучаване при спазване на допустимите норми на шум е разрешено до 23:00 ч. Началото на концертната програма всяка вечер е от 20:00 ч. Входът е свободен.