След успешно положените държавни зрелости изпити, дванадесетокласниците получиха Дипломи за завършено средно образование, които им бяха връчени от директора на учебното заведение Мариела Горанова. Тя ги награди с грамоти и книги, пожелавайки им да продължават да учат, за да осъществят своите цели и мечти.

„Скъпи млади хора, щастлива съм, че успяхме да посочим вашия път в живота. Надявам се да не забравите, че пътят ви е осеян с много препятствия и предизвикателства, и за да успеете е трябва да бъдете по-бързи от конкурентите се. Мечтайте, разчитайте и вървете напред“, пожела на младите хора директорът.

21 са отличниците, които получиха и златни медали за вложения труд и успех. Пълен отличник на випуска е Жоро Иванов, който споделя, че ученето е важно не само в училище, но и вкъщи. Професионалният си път той иска да продължи в Академията на МВР.

„Училището ми даде много приятели, спомени и много различи умения и знания. Ще го запомня с добрите приятелства и изживените емоции“, споделя Жоро.

Младият мъж е гордост за своите родители Таня и Христо.

„Вълнението е огромно. Наистина на всеки един родител му пожелавам да го изпита това вълнение. Детето се справяше с негови желания и усилия, много е борбен. Доволни сме, че сме отгледали такова дете. Желаем му попътен вятър и всичко да постига с лекота“, каза майка му Таня Иванова.

Усмивки и удовлетвореност, надежди и мечти - това са очакванията на випуск 2024.