Кметът на селото Владимир Пенчев връчи поздравителен адрес от името на кметството на председателя на клуба Елеонора Кръстева и пожела на всички да са здрави, дълголетни и все така задружни.

Поздравителен адрес и подарък поднесе и секретарят на НЧ „Подем 1928” Силвия Митова. Тя благодари за всеотдайността, за грижите и желанието да бъдат не просто част от голямото семейство на Руска Бела, но и пример за по-младите със своето трудолюбие, скромност и доброта.

От името на присъстващите и на всички възрастни хора в Руска Бела председателката на Пенсионерския клуб Елеонора Кръстева благодари за оказаното внимание.

С много настроение и духовити закачки, достолепните дами и господа с охота споделяха своето вълнение и надежди, че се чувстват жизнени, полезни и значими не само за своите близки, но и за общността.

Всеки един от тях бе уверен, че този празник е не само израз на уважение и признателност към възрастните хора, но и повод за удовлетвореност от това, че ще оставят диря от добри и достойни дела след себе си. Те си пожелаха здраве и дълголетие, сговор и разбирателство, сили и желание да си помагат и да се подкрепят.

За всички възрастни хора в селото бяха осигурени лични подаръци – пакети с продукти от първа необходимост от Българска хранителна банка.