© Община Козлодуй

Одобрените заявки ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на фестивала.

Можете да участвате както индивидуално, така и в дует, трио, квартет или по-големи групи.

Изпълнението трябва да включва една песен по Ваш избор: на български език, песен от българския фолклор или чуждоезична. Не се допускат песни от жанра на поп-фолка, както и песни с нецензурирано съдържание. Не се допуска изпълнение на плейбек.

Участието е напълно безплатно.

Заявявайки желание за участие в конкурса се съгласявате Вашите видеоматериали да бъдат публикувани на фейсбук страницата на фестивала. Видеозаписите ще бъдат използвани единствено и само за целите на конкурса.

Участниците ще бъдат разделени в две категории: I - индивидуални изпълнители; II - дуети, триа, квартети и по-големи групи;

и в пет групи според възрастта: I - до 8 години; II - от 9 до 12 години; III - от 13 до 16 години; IV - от 17 до 19 години; V - над 20 години.

Всички участницище получат грамота за участие, а тримата събрали най-много лайкове ще бъдат отличени с награда „Любимец на публиката“ за I, II и III място. Статуетки и предметни награди за класираните на I, II и III място във всяка възрастова група, които ще бъдат класирани от тричленно професионално жури.

Надпреварата ще стартира на 1-ви юни.

Фестивал "Гласът на реката" се осъществява от Народно читалище храм-паметник "Хр.Ботев —1879", гр. Козлодуй и Община Козлодуй

Организаторите си запазват правото да извършват промени при необходимост.