© Община Козлодуй

В класирането по брой спечелени медали на първо място се нареди отборът на Молдова – WAKO, който спечели 10 златни, 6 сребърни и 3 бронзови медала. Втората позиция е за СК „Шуменска крепост”, гр. Шумен с актив от 9 златни, 8 сребърни и 2 бронзови отличия, а трети на почетната стълбичка се качиха кикбоксьорите на СК „Вокил”, гр. Варна с 5 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала.

Отборът на домакините – СК „Златните момчета” e най-добрият български отбор при деца до 14 години. Златни медали за Козлодуй завоюваха: Мартин Цветков, Николай Кръстев, Симеон Атанасов, Цветимир Иванов и Мирослав Георгиев. Сребърен медал грабна Виктор Иванов. Бронзов медал спечели Светослав Илиев, а Денислав Димитров се класира на шеста позиция. Всички спортисти завършиха състезанието здрави и без контузии.

Георги Вачев, председател и треньор на кикбокс клуб „Златните момчета”, връчи на гостите плакети за принос в развитието на кикбокса. В обръщението си той благодари на всички и подчерта, че за последните 9 години градът се е променил изцяло, а спортът на местно ниво никога до сега не е получавал такава подкрепа в лицето на кмета на общината и на Община Козлодуй.