С променен състав излезе отборът на „Локомотив” в двубоя от 13-ия кръг при юношите до 19 години. По различни причини от терена отсъстваха Иван Аспарухов – младши, Александър Лазаров, Павел Иванов, Никола Цолов и Виктор Митрински.

Играта през първото полувреме бе равностойна, като двата състава се оттеглиха на паузата при резултат 1:1. Попадението за „Локомотив” отбеляза Паоло Петков.

През второто полувреме обаче домакините натиснаха съперника и отбелязаха два гола, поемайки инициативата в мача.

В 65-ата минута при 3:1 в полза на „Левски”, Томислав Костадинов бе изгонен, оставяйки „железничарите” с 10 души.

Въпреки намаления състав, „Локомотив” върна едно попадение чрез Светослав Бонев. Този гол обаче не бе достатъчен, тъй като „железничарите” не стигнаха до изравнително попадение.

В последната минута на мача домакините реализираха четвърти гол и сложиха точка на спора.

След този двубой възпитаниците на Владимир Найденов са втори във временното класиране с актив от 21 точки и голова разлика 41-21. Със същия точков актив е и третия в подреждането – „Бдин” (Видин), който гостува в Мездра в следващия кръг. Срещата е на 22 март от 15:00 часа.

Междувременно стана ясно, че отложеният двубой от 12 кръг между „Локомотив” и „Ком” (Берковица) ще се изиграе на 17-ти март. Мачът на стадиона в Мездра е с начален час 14:30.