Бившият вицепремиер и кандидат за президент на АБВ Ивайло Калфин с Любомир Халачев ще са номер 15 в бюлетината. За Татяна Дончева и Минчо Спасов се падна номер 12, а за Красимир Каракачанов и Явор Нотев - 19 .
Издигнатият като независим кандидат за президент бивш премиер Пламен Орешарски и кандидатът за вице Данаил Папазов, жребият отреди да са номер 4 в бюлетината. Кандидатите на Реформаторския блок Трайчо Трайков и Съби Събев получиха номер 7. Номер 1 жребият отреди за независимите кандидати Светослав Витков и Иван Велков.
На бизнесмена Веселин Марешки жребият отреди номер 2, а на друг от независимите кандидати Бисер Миланов-Петното се падна номер 8. Жорж Ганчев ще е с номер 5, независимата Йорданка Колева - с номер 11, Камен Попов, който стана известен като човека, който удари Волен Сидеров пред НАТФИЗ - с номер 16. Бизнесменът Николай Банев получи номер 23, а бившият депутат от "Атака" Владимир Кузов - номер 9, номер 10 пък отиде при бившия шеф на ЦСКА и на "Кремиковци" Александър Томов.
Независимият Румен Гълъбинов е с номер 18, Господин Тончев - с номер 14, независимият депутат Велизар Енчев пък ще е с номер 3 в бюлетината. Независимите кандидати Пламен Пасков и Диана Димитрова получиха съответно номера 21 и 6. Кандидатпрезидентската двойка Митьо Пишова и Радо Шишарката е с 22, а Кемил Рамадан - с номер 20. От 24-те кандидатпрезидентски двойки, които подадоха вчера документи в ЦИК, вече отказ е получила листата на Митко Димитров и Митко Уручев, издигната от инициативен комитет.
Така засега в битката за "Дондуков" 2 остават да се борят 23 двойки. Проверката на част от кандидатите обаче продължава.

Източник: 24chasa