В останалите двубои от кръга Кариана (Ерден) победи Ком (Берковица) с 3:0, а Бдин 1923 (Видин) и Ботев (Враца) завършиха наравно - 1:1.

Начело в класирането са юношите старша на Бдин 1923 (Видин) със 7 точки, пред тези на ОФК Локомотив и на Кариана (Ерден) с по 6 т.

В следващия кръг U19 на Локо (Мездра) гостува на Ботев (Враца). Мачът е в петък, 11 октомври, от 16:00 часа на стадион "Христо Ботев" в града под Околчица.

Междувременно юношите младша възраст на ОФК Локомотив стартираха с две победи в зоналното първенство при U17. В първия кръг момчетата на треньора Стоян Стоянов се наложиха като гости над Ботев (Криводол) с 5:4. На два пъти точен за подрастващите "железничари" бе Александър Лазаров, а по веднъж се разписаха Венислав Митов, Паоло Петков и Теодор Вишински.

Във втория кръг "младшата" на Локо (Мездра) разгроми, отново навън, Кариана (Ерден) с 13:0. По един хеттрик реализираха Теодор Вишински и Венислав Митов, по два гола вкараха Християн Ангелов и Александър Лазаров, а по един - Цветелин Иванов, Владислав Стефанов и Желязко Желязков.

Начело в класирането при U17 са ОФК Локомотив и Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с пълен актив от 6 точки, следвани от Ботев (Враца) и Монтана 1921 с по 4 т.

В следващия кръг юношите младша на Локо (Мездра) приемат Чавдар 1957 (Бяла Слатина). Двубоят е в сряда, 9 октомври, от 16:00 часа на изкуствения терен на градския стадион.

Детският тим на ОФК Локомотив, който е съставен от момчета, родени през 2007 г., т. е. с две години по-малки от тази възраст, загуби на собствен терен от Кариана (Ерден) с 3:9. Два гола за домакините отбеляза капитанът на отбора Константин Здравков - единия от дузпа, а другия от пряк свободен удар. Веднъж, след хубав самостоятелен пробив, се разписа Михаил Карашлийски.

При момчетата, родени през 2009/2010 г., формацията по Футбол 7 на ОФК Локомотив, победи в Бяла Слатина втория отбор на Ботев (Враца) с 4:1. На да пъти точен бе Михаил Карашлийски, по един гол добавиха Теодор Симеонов и Марио Пламенов.

В следващия кръг възпитаниците на треньора Стоян Стоянов играят със своите връстници от Чавдар 1957 (Бяла Слатина). Двубоят е тази неделя, 13 октомври, от 9:30 часа на градския стадион в Козлодуй.