Със своята съвременна архитектура „Суми“ привлича водещи фирми и е атрактивно място за цялото семейство. Обектите в Търговски център „Суми“ включват утвърдени брандове във всички сегменти - мода, обувки, детски стоки, аксесоари и подаръци, черна и бяла битова техника, услуги, обекти за хранене и забавление.

Сред по-големите наематели са веригата магазини „Зора“, утвърдената известната верига „Pepco“, голямата верига за обувки „Tendenz“, както и водещата световна марка „Bosch“.

В „Суми“ може да откриете магазини за дамска и мъжка мода, сред които и българската марка „Franco Ferucci“. В магазина на „Farko“ ще зарадвате своите деца с безкраен избор от детски играчки. За удобството на посетителите в центъра отвори врати и Аптека Ди-Фарма.

За забавлението и среща с приятели в „Суми“ се помещава кафе „Селфи“, което се наложи като предпочитано място в тази част на града. Освен напитки, там предлагат и богато меню за любителите на качествената и вкусна храна. Друго любимо място на младите е „Бижу бар“, където може да прекарате една незабравима парти вечер с приятели.

Единственият комплекс на територията на областния център предлага на своите посетители голям избор от стоки, продукти и услуги. Там може лесно да платите своите сметките в касата на EasyPay или да се възползвате от услугите да изпратите или получите пратка с автоматите на доставчиците „Спиди“ и „Еконт“.

И не на последно място – любителите на всички сладки изкушения могат да посетят сладкарница „Pasticceria“ на първия етаж в центъра или да се насладят на любимото си тортено изкушение на щанда на сладкарница „Неделя“.

Търговски център „Суми“ - гр. Враца, площад „Македония“, булевард „Демокрация“ 16.