Младежите на „Локомотив” (Мездра) са в група „А”, където са тимовете на „Полюс-ТМ” (Плевен) и „Беласица” (Петрич). „Железничарите” са домакини и двубоите ще се изиграят в залата на Националната спортна академия. Те ще бъдат ръководени от съдийска бригада Александър Бучков и Николай Георгиев от София, а делегат на БФХ ще бъде Евгени Кавдански от Благоевград.

В група „Б” са отборите на „Локомотив” (Горна Оряховица), „Чардафон” (Габрово) и „Добруджа” (Добрич). Мачовете между трите състава ще се изиграят в спортна зала „Никола Петров” в Горна Оряховица.

Група „В” изправя един срещу друг „Спартак” (Варна), „Мартен-67” (Мартен) и „Албатрос” (Бургас). Срещите ще се изиграят в залата на „Първа Езикова Гимназия” в морската ни столица.

В последната група попадат тимовете на „Фрегата” (Бургас), „Шумен-61” (Шумен) и „Раховец-2008” (ГО). Мачовете са в спортна зала „Никола Станчев” в Бургас.

За финалния турнир ще се класират отборите, заели първите места в групите. Срещите от финалната надпревара ще се изиграят на 26 и 27 февруари. Домакин на двубоите ще бъде тимът на „Раховец-2008” (Горна Оряховица), но ако преодолее квалификациите.