По пътя си към финала Тихомир Йорданов елиминира последователно Радослав Дочовски с 2:0 и Денис Иванов с 2:1, а на полуфиналите се наложи над Ивелин Дойнов също с 2:1 фрейма. Другият финалист -Любомир Яшов, спечели срещу Александър Константинов и Владимир Палански с по 2:0 части, а на полуфиналите надделя над Цветослав Тончев отново с 2:0 фрейма.

Така Тихомир Йорданов триумфира за трети път през този сезон в традиционното вътрешноклубно съревнование. В останалите три турнира досега победители по веднъж станаха Цветослав Тончев, Любомир Яшов и Денис Иванов.

В ранглистата на мездренската аматьорска снукър лига след шест изиграни кръга води Тихомир Йорданов с актив от 215 точки, следван от Любомир Яшов със 170 т. Трето-четвърто място делят Денис Иванов и Цветослав Тончев с по 155 т.

Следващият турнир от Mezdra Snooker League ще се състои през месец април. Междувременно в края на март най-добрите състезатели на СК по снукър "Мездра 2013" ще вземат участие в седмия ранкинг турнир от Републиканския шампионат, който ще се проведе в Пловдив, информира председателят на клуба Нина Данколова.