Крайното класиране в група „А” оглави тимът на Нашенци-Пчелна майка (Враца) с пълен актив от 12 точки, следван от ЛИВ (Мездра) с 9 т., Локо Футбол с 6 т., Диема-2004 (Върбешница) с 3 т. и Миньор (Згориград) без спечелена точка.

Победител в група „B” e Скала (Зверино) с пълен актив от 12 т., пред Cashback Bulgaria (Мездра) с 9 т., Ботевъ (Брусен) с 6 т., Жулиените с 3 т. и Ветераните (Крета) без спечелена точка.

Така в първия четвъртфинален мач от 18:30 часа тази вечер ще се срещнат победителят в група „А” Нашенци-Пчелна майка” (Враца) и вторият в група “D” - Околчица (Моравица). От 19:30 час играят вторият от група „А” - ЛИВ (Мездра), с първия от група „D” - Атлетик 1996 (Враца).

Останалите два четвъртфинала са в понеделник, 20 май. Съперници в тях от 18:30 ч. ще бъдат първият от група “B” - Скала (Зверино), с втория от група “C” - Искър 1923 (Роман) и вторият от група „B” - Cashback Bulgaria (Мездра) с първия от група “C” - ВиК (Враца).

На полуфиналите, който са във вторник, 21 май, ще се срещнат победителите от първия и третия двубой и спечелилите втория и четвъртия четвъртфинален мач.

Финалът и двубоят за третото място са на 23 май (сряда), когато ще стане и официалното награждаване на призьорите в турнира.