С дарението, предоставено от банката, нуждаещите се деца ще могат да влязат във виртуалните класни стаи, за да се присъединят заедно с връстниците си към дистанционното обучение, организирано от техните преподаватели.

„До скоро, преди кризата с Covid-19, нашето училище се огласяше от детски гласове. Днес е различно. Въпреки всичко ние продължаваме да се стараем, учим и развиваме, макар и дистанционно, защото нашите ученици разчитат на нас. Нека не забравяме, че децата са нашето бъдеще. Благодарим на Пощенска банка за подкрепата, благодарим за подадената ръка в този труден за нашите възпитаници и за нас момент“, каза директорът на СУ „Иван Вазов“.

„Стремим се да подкрепяме и стимулираме различни образователни инициативи. Вярваме, че партньорството между бизнеса и образованието гарантира добрата реализация и създаването на среда за развитие на иновативни идеи. Във времена, в които всички сме изправени пред непознати досега предизвикателства, нашите съвместни действия в тази посока са още по-необходими“, споделиха от Пощенска банка.

Устойчивата политика на корпоративна социална отговорност на Пощенска банка е с фокус върху развитието на младите хора. Финансовата институцията реализира дългосрочно разнообразни образователни проекти, както самостоятелно, така и с утвърдени партньори от образователния сектор. Инициативите са в изпълнение на устойчивата стратегия на Пощенска банка за изграждане на тясна връзка между бизнеса и образованието.


Източник: economic.bg