Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав: Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков, успяха да влязат в призовата тройка и да спечелят купата за трето място. Целият мъжкия състав влезе във финала, като Ивайло Флоров се класира втори в индивидуалната надпревара.

Женският отбор на СК Спартак (Враца) в състав: Десислава Иванова и Катя Василева, също след квалификациите влезе на финалната прострелка, като Василева се нареди на четвърто място при жените.

В комплексното класиране купата спечелиха стрелците от Областната дирекция на МВР - Варна, следвани от отборите на Академия МВР и Дирекция "Жандармерия". Врачани останаха със стотни разлика на четвърто място.

Организаторите от Спортната асоциация на МВР, домакините от Областната дирекция на МВР - Варна и Центърът за специализация и професионална подготовка - Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична организация и подготовка.

Следващото състезание, на което стрелците от Враца са организатори, е традиционният местен турнир по стрелба с пистолет по случай 5 юли - професионалния празник на служителите от МВР, който ще се проведе на 3 юли (сряда) от 10:30 часа на стрелбището при УТК "Дъбника".