Kупил мястото от собственици на земи от село Бързия - 200 дка ниви. В една от тях заварил далекопровод на НЕК. От дружеството смятали, че рибарниците около него застрашават тока до София. Старите рибарници бяха засипани с пръст, за да се осигури стабилност на електропровода на НЕК. Сега са изградени нови, уверява препатилият Сталин.

В своята страноприемница Сталин предлага само скара и пъстърва, извадена току-що от рибарниците. Не липсват и нашенските кебапчета като от доброто старо време. За подправки събира дъхави билки. Виночерпецът налива в чашите само отлежал собствен чародеен еликсир. Кехлибарените зърна са от Южна България. Доматите, краставиците, картофите и чушките за гарнитурата и салатата пак са собствено производство.


Синът на Сталин - 32-годишният Давид, възпитаник на спортната ни академия, вече е прихванал майсторлъка. "Не сме откъснати от света, защото имаме интернет", казва синът на съдържателя. Според него Никулден може да се срещне и с пъстърва, не рискуват да правят пълнен шаран, защото не са сигурни с какво е хранен.