Старши треньорът на домакините Никола Спасов също е диагностициран с COVID-19 инфекция и поставен под домашна изолация за две седмици. Вместо него наставления от пейката ще дават неговите помощници Венци Иванов и Светлан Кондев, а като треньор в тимовия лист най-вероятно ще бъде вписан Мирослав Митев, който работи с вратарите.

„Очакваме с нетърпение двубоя с ЦСКА. Нямаме голям избор при определянето на състава, но разполагаме с добри футболисти, има конкуренция на всеки пост и вярвам, че всеки, който получи шанс да излезе на терена ще се раздаде максимално“, заяви Венци Иванов.

Капитанът на Монтана Иван Михов ще заеме отново мястото си в центъра на защитата и най-вероятно до него ще застане Раян Сенхаджи. От първата минута, най-вероятно ще започне и Стефан Кръстев. Юношата на монтанци направи много добър мач при равенството 2:2 с Локомотив (Пловдив) в миналия кръг. На левия бек ще застане Давид Кики (на снимката), който след мача заминава за родния Бенин, за да се присъедини към националния отбор на своята страна. Той се готви за участие е предстоящите квалификации за Купата на Африка. Бенин ще играе с Лесото на 14 и 17 мноември. До момента Давид Кики има 26 мача с наационалнаата фланелка на Бенин.

Групата на Монтана за мача с ЦСКА-София:

Вратари: 1.Марин Орлинов, 12.Благой Макенджиев;

Защитници: 25.Александър Башлиев, 3.Иван Михов15.Преслав М. Петров, 18.Раян Сенхаджи, Давид Кики;

Полузащитници и нападатели: 10.Владимир Айтов, 20.Димитър Илиев, 13.Йордан Йорданов, 22.Стефан Каменов, 16.Николай Цветков, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 7.Ивелин Илиев, Бари Билал.

Треньор: Мирослав Митев.