© Община Враца

Кметът Калин Каменов благодари на местния парламент и екипа си, като заяви, че без подкрепата на гражданите нищо от постигнатото през мандата не би било възможно.

“За мен най-голямото постижение е това, че винаги се обединявахме около важните за Враца проекти и загърбвахме различията си, в името на реализацията им. През последните четири години постигнахме много и изпълнихме над 75% от приоритетите в Управленската програма. Благодаря на всички врачани както за подкрепата, така и за градивната критика. С общите ни усилия поставихме една добра основа, върху която да надграждаме постигнатото. Нека продължим да бъдем активни и вярващи, защото от нашите избори зависи по какъв път ще вървим и как ще живеем. Аз вярвам, че Враца може да бъде едно от най-хубавите места за живеене! Заедно можем да го постигнем!”- каза още кметът Каменов.

В рамките на отчета бяха представени инвестираните средства в жилищните квартали и градската среда, обновеният градски транспорт, новите социални услуги, ръстът в бюджета на местната администрация, реализираните проекти в сферата на образованието, стотиците събития и инициативи, както и постигнатото в сферата на спорта.

На събитието, което се проведе пред сградата на Община Враца присъстваха още: Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, общински съветници, директори на държавни и местни администрации, на детски, учебни и здравни заведения, представители на бизнеса, спорта и културата и граждани.