Средното училище в Зверино търси да назначи заместник-директор учебна дейност, учител по английски език (по заместване), учител по география и икономика, учител в начален етап I - IV клас, група за целодневна организация, външен лектор по музика с норматив 226 ч. и завеждащ административно-техническа служба.

Необходимите документи за кандидатстване включват заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация, справка за придобития стаж и професионален опит - препис-извлечение от трудова книжка или трудова книжка (копие).

Срокът за подаване на документите е от 19 до 28 август 2024г.

Професионалната гимназия по каменообработване в село Кунино, община Роман, търси учител по физика - 162 часа/годишно, учител по математика - 418 часа/годишно, учител по информационни технологии - 90 часа/годишно и възпитател.

Кандидатите трябва да представят заявление за заемане на длъжността, професионална автобиография, копие от документа удостоверяващ завършена степен на образование и квалификация и справка за придобития стаж и професионален опит - препис-извлечение от трудова книжка или трудова книжка (копие)

Копия на свидетелство за съдимост и карта за предварителен медицински преглед се изискват от кандидата, който ще бъде назначен на обявената длъжност.

Срокът за подаване на документите е до 13 септември 2024г.

Станаха ясни и свободните места за трето класиране на кандидат-гимназистите по Държавния план-прием за учебната 2024-2025 година в община Мездра.

В Професионална гимназия "Алеко Константинов" за професия „Ресторантьор” има незаети 9 места, и 13 - „Готвач”.

В Професионална гимназия "Васил Левски" – за професиите „Електротехник” - 6 свободни места, „Транспортно строителство” – 5 и „Техник по железопътна техника” - 4.

В Средно училище "Иван Вазов" – 1 незаето място в профил „Обществени науки”.

11 са незаетите места в профил „Предприемачески” в Средно училище "Свети Климент Охридски", село Зверино, което е със статут на защитено.