В благотворителна акция с близо 20 мощни машини се включиха „железни мъже" от Мездра, Враца, Ботевград, Троян, Ловеч, София и приятели и заедно с танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Мездра” зарадваха потребителите на социалния комплекс с подаръци и коледен концерт.

Момчетата и момичетата„с бензин в кръвта” подариха за нуждите на социалната услуга съдомиялна машина, прахосмукачка и ютия и зарадваха децата и с лакомства, а възрастните хора от дома получиха микровълнова печка.

След закупуването на необходимите електроуреди, с останалите средства на стойност над 1400 лв, „желязно семейство“ се присъедини към кампанията на Ансамбъл „Мездра” ,, Коледната Приказка на Вики” .3-годишният Виктор Нецовски от село Зверино страда от тежко онкологично заболяване, за чието лечение са необходими средства, непосилни за семейството му.

А танцьорите и певиците от Фолклорен ансамбъл „Мездра” превърнаха двора на комплекса в своеобразна сцена на открито и внесоха изконните традиции и коледния дух с песните и танците на родния фолклор и уникалната красота и магичност на българските национални носии.

Празникът на добротворството завърши с много щастливи и радостни усмивки и непреходното безкрайно българско хоро.