Областният управител Надя Донкинска поздрави и пожела успешна, спокойна и безпроблемна работа на РИК в Шести изборен район – Врачански, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г.

Съгласно Решение на ЦИК беше избрана Районна избирателна комисия – Враца в следния състав:

Председател - Лора Стефчова Младенова-Атанасова

Заместник- председатели - Светлана Георгиева Цветанова, Иво Петров Францов и Даря Георгиева Михайлова.

Секретар - Елена Кирилова Найденова

Членове: Силия Иванова Иванова, Ирена Иванова Николова, Галина Илиянова Георгиева, Марин Иванов Връбчев, Красимир Крумов Колев, Камелия Кръстева Татарска, Георги Иванов Петров и Симеон Йорданов Кръстев.

От страна на Областна администрация Враца са създадени необходимите условия за дейността на Районна избирателна комисия - Враца. Предоставено е оборудвано помещение за работата на комисията, подсигурени са необходимите компютри, периферни устройства и офис-мебели. При заявяване ще бъдат доставени своевременно необходимите консумативи и материали за обезпечаване текущата дейност на. РИК. Планирана е среща с ръководството на РИК Враца в понеделник за обсъждане на технически, организационни и логистични въпроси, които да осигурят безпроблемна работа на екипа.