Студиото разполага със съвременна апаратура с високоефективни характеристики. С модерния си интериор, допълнен от свеж декор, студио “K-REHAB” предлага редица лечебни процедури с профилактични и възстановителни цели: Масаж, Физиотерапия, Кинезитерапия, Мануална терапия, Апаратен лимфен дренаж, Суспенсионна терапия, Лечебна гимнастика, Домашна рехабилитация, Кинезиотейпинг, Терапия с вендузи и др.

Кинезитерапията ще заема приоритетно място в работата - както във функционалното възстановяване и рехабилитация на хора с травми и трайни увреждания, така и като превантивно средство при активни и трудоспособни хора. След преглед се изготвя индивидуален план за възстановяване и рехабилитация, спрямо конкретните нужди и цели на пациента, като могат да се включват: електролечение, масаж, кинезитерапия, мануална терапия, лечебна гимнастика, ПИР - постизометрична релаксация, ПНМУ(Проприоцептивно нервно-мускулно улесняване), суспенсионна терапия и др.

Корените на Калина Топалова са от Мездра, но е родена и израснала в София. През 2013 г. е завършила своето висше образование с професионална квалификация „Рехабилитатор“ в Медицински колеж „Йорданка Филаретова“ – София към Медицински университет – София. Придобила е образователно-квалификационна степен Магистър, специалност „Спа култури, хидро, лито и таласо практики“ към Национална Спортна Академия „Васил Левски“.

Професионалното ѝ развитие продължава с още една магистърска степен по специалност „Управление на здравните грижи“ във факултет по Обществено здраве при Медицински Университет.

По време на следването си е придобила сертификати за участие в следните семинари:

  • Мекотъканна мануална мобилизация на лумбосакрална област и долен крайник, София 2015, проф. Л.Крайджикова.
  • Мануална терапия на долен крайник и лумбосакрална област, София 2015, проф. Л.Крайджикова.
  • Мекотъканна мануална мобилизация на цервикоторакална област и горен крайни, София 2015, проф. Л.Крайджикова.

За своята работа Калина споделя: „Професионалната ми практика започна по време на обучението – работила съм като масажист в спортни зали и фитнес центрове в гр. София. Имам дългогодишен опит като рехабилитатор в отделение по Физикална и рехабилитационна медицина към Медицински комплекс „Доверие“ – гр.София. Пет години след завършването на първата степен от висшето си образование, реших да се върна в Мездра и именно тук да продължа своето кариерно развитие. Започнах като отговорник Уелнес Център към Хотелски комплекс „Ариел“ – гр. Мездра, където работих през 2021 г. 2022 година е по-специална за мен. Това е годината, в която реших да предприема смела крачка напред и да сбъдна една моя мечта – да създам свое студио.

Днес Студио за масаж и кинезитерапия “K-REHAB” вече е факт. Тази мечта нямаше да се превърне в реалност без подкрепата, която получих от най-скъпите за мен хора - моя мъж, нашите родители, близки и приятели. “

Всички процедури се правят с предварително запазен час. Можете да запазите своя час по телефона или на място.

Работно време: понеделник-петък 09:00 - 18:00 ч., събота 10:00 – 14:00 ч., неделя – почивен ден.

Адрес: гр. Мездра, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 43А

Фейсбук: K-Rehab - студио за масаж и кинезитерапия

https://www.facebook.com/k.rehab.studio

Инстаграм: krehab.studio

https://www.instagram.com/krehab.studio/

Телефон за връзка: 0884 71 30 00