Зрелищен мач и истинска голова фиеста поднесоха отборите на СУ „Св. Климент Охридски” с. Зверино и ПГ „Васил Левски“- Мездра в последния двубой. Юношите от Зверино разгромиха връстниците си от Мездра с резултат 15:2 и се класираха заслужено за Областния кръг.

Ден преди това директно за Областния кръг се класираха малките футболисти от ОУ „Христо Ботев“ – Мездра.

Общинският етап от УСИ 2024/2025 ще завърши на 30 октомври (сряда) с турнира по баскетбол за момчета V-VII клас. В директна елиминация един срещу друг ще се противопоставят отборите на СУ „Иван Вазов“ и на ИОУ „Св. св. Кирил и Методий“ (Мездра). Срещата е от 15:00 часа във физкултурния салон на ОУ „Христо Ботев“.

Състезанията от Областния кръг на игрите ще се проведат до 20 април догодина за момичета и момчета V-VІІ клас и за юноши и девойки VІІІ-Х клас, и до 23 март за юноши и девойки ХІ-ХII клас .

Зоналните състезания по програма са за момичета и момчета V-VІІ клас - до 18 май, за юноши и девойки VІІІ-Х клас - до 25 май, за юноши и девойки ХІ-ХII клас - до 13 април.

Финалните състезания по баскетбол, волейбол, Футбол 7, хандбал, тенис на маса, бадминтон, лека атлетика и шахмат са от 29 май до 1 юни за момчета и момичета V-VІІ клас, от 5 до 8 юни за юноши и девойки VIII-X клас и от 24 до 27 април 2025 г. за юноши и девойки XI-XII клас.