© Любо Андреев

Близо 200 зрители наблюдаваха един интересен мач с положения и пред двете врати. В 90-та минута късметът се усмихна на домакините. Мирослав Димитров – Мичко превърна в гол контраатаката и попадна в ръцете на съотборниците си от Кариана. Третото място е за Ком /Берковица/, който победи с 8:4 Далекс Бикоборец Мега от врачанското село Косталево. Мирослав Йорданов – Джудиста от Пъстрина отбеляза 12 попадения и стана голмайстор. Призът за най-добър вратар е за стража на Кариана Тихомир Трифонов – Тишо, който освен статуетка получи и чисто нови ръкавици от вратаря на Монтана Петър Л. Петров. Собственикът на Кариана Камелия Йосифова осигури и парични награди на победителите.

Капитанът на Кариана Цветан Петров вдигна купата и получи парична награда от 1000 лева:

"Наистина се получи един много равностоен мач, мач- финал. И двата отбора бяха наистина достойни за този мач и се радвам, че имахме късмета да го вземем, да го спечелим така драматично. В крайна сметка е важен крайният резултат и победата..."

Второто място и 500 лева е за момчетата на треньора и президент на Пъстрина Димитър Нисторов:

"Искам да поздравя победителите, знаете, че ние съвместно си водим тренировки. Мачът си беше съвсем нормален и предупредих момчетата, че ще бъде до грешка. Ние допуснахме в 90-тата минута грешка 1 на 0 за тях и това е, край, продължаваме... "

От следващата година "Кариана къп" ще стане традиционен и има вероятност да бъде включен в официалния календар на БФС.