"Вече 17 години заедно с вас, които вярвате и заставате зад мотото на DMS "Доброто лесно се избира", помагаме на хиляди хора в трудна ситуация и на десетки вдъхновяващи каузи. Благодарим ви за доверието и за това, че заедно успяхме да съберем над 18 млн. лв. от създаването на платформата до днес!

Сега, 17 години по-късно, е време да засилим подкрепата си към хората в нужда и организациите, които работят за устойчива промяна. Затова от 1 юни 2024 г. вече ще имаме възможност да подкрепяме нашите любими каузи или нуждаещи се от лечение с двойно по-голяма сила", казаха от DMS.

Данните от национално представително проучване за нагласите на българите към дарителството, проведено от агенция "Алфа Рисърч" в началото на годината, показват, че 73% се доверяват на платформата DMS – Единен дарителски номер и биха я използвали, за да направят дарение.

Ако желаете да предложите вашата дългосрочна подкрепа на организация, която ви вдъхновява, от 1 юни ще можете да заявите месечен абонамент на стойност 5 лв. или 2х5 (10) лв.


Източник: mediapool.bg