Така Пчелна майка-Нашенци оглавиха крайното класиране в групата с актив от 4 точки, следни от Околчица (Моравица) с 2 т., която благодарение на вчерашната победа на врачани също се класира за четвъртфиналите. Трети остана Площад "Македония" с 1 т.

В другия мач снощи Арт Техно Груп (София) се наложи над Ботев (Брусен) с 5:2 в среща от предварителна група "C", с което също намери място сред осемте най-добри отбори в турнира. Головете за ATG реализираха Мартин Крумов, Марио Велинов, Стефан Марков, Мартин Христов и Цветослав Ценов. Двете попадения за Ботев вкара Владимир Иванов.

Начело в таблицата в групата са Арт Техно Груп (София) и SEBN-BG (Мездра) с по 3 точки, като след вчерашния двубой тимът на завода за кабелни комплекти задочно също се класира за четвъртфиналите. По този начин последната среща в група "C" между ATG и SEBN-BG ще има само протоколен характер.

Останалите два четвъртфиналисти ще станат ясни в понеделник, 8 май, когато са решителните срещи в група "А" Крета - Мездра 98 и в група "B" Феърплей - Сборная (Враца). Жребият за четвъртфиналите ще бъде изтеглен идния четвъртък, когато приключва груповата фаза на турнира.