В индивидуалната надпревара отборът е завоювал две първи места и две четвърти. При момичетата Йоана Трендафилова е първа, а Кристиана Райкова е четвърта. По - сложно е било при момчетата. Румен Григоров от Берковица и състезател от Пирдоп са завършили с равен краен резултат, което наложило провеждането на балотаж, включващ практика и теория. И двете момчета са показали завидни знания и умения и отново - равен резултат.

След допитване до треньорите, съдийският състав е определил и двете момчета на първо място. Това е третото първо място за Румен Григоров от три кръга. С малка разлика, при много силна конкуренция, Александър Митов се класира на четвърто място.

Децата на Берковица са показали отлична подготовка, както на теория, така и на практика. В отборните задачи пролича и умението им за работа в екип. Те печелят симпатиите на публиката и уважението на противниковите играчи. Предстои участие в последния кръг на шампионата, който ще се проведе от 29 юни до 1 юли в гр. Първомай. В него ще вземат участие и отбори от Румъния, Сърбия и Македония.