© Община Видин

След полуфиналните и финалните срещи се проведе и официалната церемония по награждаване на най-добрите футболисти. Купата за първо място отиде при отбора „Краси и приятели“. Тя бе връчена от заместник-директора на Областна дирекция на МВР – Видин Мирослав Милков.

Заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев награди класиралите се на второ място – футболистите от „Троянски кон“. Трети стана отборът на „Ботев“-Грамада, който бе награден от Лъчезар Лазаров - член на Управителния съвет на СК „Видапол“. На четвърто място се нареди отборът на РУ – Видин, който получи купата си от Мирослав Милков.

Началникът на отдел „Охранителна полиция“ в МВР – Видин Петър Петров връчи приза за най-добър вратар на Християн Найденов. За голмайстор на турнира бе избран Александър Петров, който получи отличието си от Красимир Николов – член на Управителния съвет на СК „Видапол“. „Отборът на феновете“ бе удостоен с купата за феърплей от председателя на СК „Видапол“ Благомир Кънчев.

Бургаският спортен и футболен клуб „Свети Никола“ и председателят на клуба Павлин Ковачев са подкрепили каузата, предоставяйки за благотворителен търг футболна топка с автограф на Христо Стоичков. Фен артикулът бе продаден за 400 лева.

С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Пламен Вълков. Средствата, събрани по време на турнира, ще бъдат дарени на деца на загинали служители на МВР от област Видин.