Срещата от Група „Б” между "Балкански вихър" (Руска Бела) и „Ботевъ” (Брусен) завърши с победа на вихренци с 5:3. Голмайстори за Руска Бела бяха Янис Янакиев с хеттрик, по едно попадение добавиха Константин Здравков и Ив. Тодоров. За Брусен се разписаха Петър Кенашки, Стилиян Илиев и Стивън Докьов.

„Моравица“ и „Гюлетата“ от Група „А” сътвориха истинска голова фиеста в двубоя от XXII турнир по футбол на малки врати в Мездра. Тимът от „Моравица“ записа разгромен резултат с 12:4, а Владимир Вълчев може уверено да спори за приза „Голмайстор“ на турнира със своите 7 попадения само в тази среща. С две попадения се отчете Ал. Миков, точен за моравчени бе и Калин Калинов. За разгромния резултат допринесоха и двата автогола на Ив. Кръстев и Хр. Кръстев от „Гюлетата“. За мездренчани отбелязаха Иван Крумов -2, Тихомир Йорданов и Валентин Василев.

Тази вечер от 18:30 играят "Лъвчетата" (Мездра) и „Крета” от група "А", а след тях - в 19:30, един срещу друг се изправят отборите на „Галактико”(Враца) и „Ботевъ” (Брусен) от Група „Б”.