Полуфиналните двубои между „Моравица“ - "Галактико"(Враца) и „Кохонес гранде“ - „Балкански вихър“ (Руска Бела) излъчиха финалистите за купата на XXII-я турнир на малки врати в железничарския град. В първия полуфинал, игран между първия от Група „А“ срещу втория от Група „Б“, отборът на „Моравица“ спечели безапелационно с 5:0 срещу "Галактико“ (Вр). С хеттрик за победители се отчете Владимир Вълков, който най-вероятно ще бъде и голмайстор на турнира. По едно попадение за убедителната победа добаха Светлин Савчев и Илия Илиев.

Във втория полуфинал между съставите на „Кохонес гранде“ (Мездра) и „Балкански вихър“(Руска Бела“) завърши с победа на мездренчани с 3:2. И трите попадения за „Кохонес“ бяха дело на Борис Тончев, а за „вихренци“ отбелязаха Руслан Янакиев и Владимир Цеков.

Така на 31 май от 18:30 ще се играе малкият финал за 3-то и 4-то място между съставите на „Галактико“ (Вр) и „Балкански вихър“(Руска Бела“), а от 19:30 ч, в спор за първото място ще се срещнат отборите на „Моравица“ и „Кохонес гранде“(Мездра).

Награждаването на победителите и закриването на турнира е от 20:30 часа.