В последната вечер на турнира се изигра финалът на XXII-я турнира по футбол на малки врати между отборите на „Моравица“ и „Кохонес гранде“ (Мездра). В оспорван мач играчите на „Моравица“ се наложиха убедително с 4:1 над мездренчани. За победителите две попадения отбеляза Ал. Миков, а Владимир Вълов и Светлин Савчев добавиха по още едно попадение. Точен за „Кохонес“ бе Ал. Сайков.

Малкият финал за 3-то и 4-то място, не се състоя, поради неявяване на отбора на „Галактико“ (Враца), и „Балкански вихър“ (Руска Бела“) спечели служебна победа и съответно третото място в турнира.

След последния съдийски сигнал зам.-кмета Нели Минева, връчи индивидуални награди за най-добър вратар, голмайстори за феърплей.

Наградата за най-добър вратар на турнира бе спечелена от стража на шампиона „Моравица“ Веселин Илиев.

Владимир Вълов също от „Моравица“ бе безапелационен в спора за голмайстор, отбелязал цели 18 попадения.

Кметът на Зверино и водач на отбора на „Скала“ Стоян Петров заслужи приза за феърплей. Освен купи и грамоти, наградените получиха и парични премии от по 100 лв.

При отборното класиране третото място заеха футболистите на „Балкански вихър“ (Руска Бела), с водач Янис Янакиев. Втори се класираха играчите на „Кохонес гранде“ (Мездра), водени от Александър Сайков.

Шампионската купа от тазгодишното издание заслужено вдигнаха състезателите на „Моравица“, връчена от кмета на община Мездра Иван Аспарухов.

Отборите, заели 1-3-о място получиха и парични премии, както следва: за трето място – 200 лв, за второ – 300 и за победителите – 500лв.

В тазгодишното издание се включиха 11 отбора с общо 120 състезатели, разделени в две групи. Главен рефер на турнира бе Румен Каменов от Враца, а технически секретар – Жанета Маринова.