Новите попълнения в състава са вратарите Ивайло Сайков и Ивайло Върганов, защитникът Стефан Стефанов, халфовете Светослав Валериев и Браиан Стоянов, както и нападателите Валдемар Стоянов и Иван Аспарухов-младши.

Пробен период на стадион „Локомотив” ще преминат трима 20-годишни футболисти - нападателите Алекс и Кристиян Иванови, както и бранителят Кристиян Букерешки.

От досегашния състав в „Локомотив” остават вратарят Никълъс Петров, защитниците Генади Петров, Васислав Димитров, Митко Милчев, Явор Янков, Мариян Кусев и Стоян Иванов, халфовете Николай Ганчев, Николай Генов, Пламен Венелинов, Гроздан Илиев, Методи Янков и Паоло Петков, както и нападателят Ивайло Златев.

За MediaNews новият старши треньор на „червено-черните” Диан Попов разкри, че мездренският тим се е разделил с шестима състезатели. Това са вратарят Кристиян Дяков, бранителят Давид Стоянов, полузащитниците Милен Василев, Петьо Петков и Радослав Зарев, както и нападателят Лионел Матадос.

По време на зимната си подготовка, която ще протече изцяло при домашни условия, „Локомотив” ще изиграе пет контроли. Всичките проверки са на собствен терен. Първата е тази събота, 15 януари, с тима на „Пещера+ (Галата). До края на месеца „железничарите” ще посрещнат „Дреновец”и дублиращия тим на „Ботев” (Враца), съответно на 22 и 29 януари.

Останалите две контролни срещи са на 5 февруари с „Бдин 1923” (Видин) и на 12-ти – с „Чавдар” (Етрополе).

Първенството в Северозападната Трета лига се подновява на 19-ти февруари. Наставникът на мездренчани разкри каква е целта пред отбора през пролетния дял.

„Целта на „Локомотив” е да се изгради добър отбор, който играе футбол и побеждава. Точковият актив от есенния полусезон е доста малък,така че не можем да имаме големи цели. Но, все пак, ще си поставим цел да се качим поне четири места по-горе в класирането”.

В първия кръг „червено-черните" приемат шестия в подреждането „Павликени”.