Тихомир Найденов-Бизнеса изведе локомотивци напред в резултата в 30-ата мин., възползвайки се от извеждащо подаване отляво на Николай Генов. Седем минути по-късно Камен Каменов центрира от десния фланг и Александър Миков хладнокръвно покачи на 2:0.

През второто полувреме домакините намалиха темпото и позволиха на гостите да стигнат до почетно попадение. Негов автор стана Цветан Владинов, който три минути преди края на редовното време се разписа за 2:1. Малко преди това влезлият като резерва юноша на мездренчани Константин Велинов стреля в левия страничен стълб.

Скала 2015 (Оселна) завърши наравно - 2:2, в Зверино с Монолит (Манастирище), след като водеше в резултата с 2:0. Точни за тима от Искърското дефиле бяха Ивелин Йорданов и капитанът Димитър Георгиев от дузпа.

Околчица (Моравица) победи с 3:2 в Мездра Ботев (Криводол). С два гола за моравчани се отличи голмайсторът на групата Иван Иванов, който вече има в актива си 25 точни попадения. Веднъж се разписа Цветан Николов-Бербатов.

Скала (Зверино), която преди този кръг се отказа от по-нататъшно участие в шампионата, загуби с 0:3 (служ.) от Миньор 2005 (Згориград). Резултатите в останалите две срещи: Строител (Кунино) - Огоста (Хайредин) 0:2 и Балкански (Михайлово) - Искър 1923 (Роман) 2:1.

Начело в таблицата е Манастирище с 48 точки и мач по-малко, следван от Локомотив (Мездра) с 47 и Огоста (Хайредин) с 46 т. Скала 2015 (Оселна) е на четвърто място с 38 т., а Околчица (Моравица) излезе на пета позиция с 36 т.