Останалите три тима от община Мездра също домакинстват в този кръг. Околчица (Моравица) ще приеме състава на Миньор 2005 (Згориград). Двубоят е в събота от 16:00 часа на изкуствения терен в Мездра. За главен арбитър е определен Росен Гановски.

Отново в събота от 16:00 часа, но на стадиона в Зверино, е срещата между местния клуб Скала и Ботев (Рогозен). Мачът ще ръководи реферът Симеон Къчовски.

В неделя от 13:00 часа на стадиона в Мездра пък е двубоят между Скала 2015 (Оселна) и Искър 1923 (Роман). Оселчани продължават да изтърпяват наказание „лишаване от домакинство”. Срещата ще бъде ръководена от главния съдия Светлин Иванов.

Останалите двубои от кръга са: Строител (Кунино) - Монолит (Манастирище) (с гл. рефер Александър Сайков), Балкански (Михайлово) - Дунав 2016 (Селановци) (Светлин Иванов) и Манастирище - Ботев (Криводол) (Илиян Маринов).

Начело във временното класиране в групата е Манастирище с 12 точки и мач по-малко. На второ място е Скала (Зверино) също с 12 т. Следват седем отбора с по 9 точки - Локо (Мездра), Ботев (Рогозен), Околчица (Моравица), Монолит (Манастирище), Огоста (Хайредин), Дунав (Селановци) и Ботев (Криводол).