Приятната изненада на кръга поднесе 11-ият в подреждането Ботев (Криводол), който нанесе първо поражение през сезона на водача Манастирище с минималното 1:0. Победния гол за криводолчани отбеляза Благовест Ценов в добавеното време на срещата.

Абсолютният дебютант в групата Скала 2015 (Оселна) срази като гост Искър 1923 (Роман) с 1:4 и затвърди четвъртата си позиция в класирането. На два пъти точен за командата от Искърското дефиле, водена кмета Росен Николов, бе Емануил Иванов, а по веднъж се разписаха Ивелин Йорданов и Иван Крумов. Почетното попадение за домакините реализира капитанът Теодор Лазаров.

Скала (Зверино) записа тежко поражение с 9:0 при гостуването си на Ботев (Рогозен) и отстъпи деветото място на тима от хайрединското село.

В останалите две срещи от кръга, които се играха вчера, се получиха следните резултати: Монолит (Манастирище) - Строител (Кунино) 2:0 и Дунав 2016 (Селановци) - Балкански (Михайлово) 3:2.

Днес от 17:00 часа шестият в таблицата Околчица (Моравица) гостува на Миньор 2005 (Згориград).

Начело в подреждането преди последните две срещи от 19-ия кръг е Манастирище с 48 точки, пред Локомотив (Мездра) с 44 и Огоста (Хайредин) с 40 т.