Домакините поведоха в резултата в 23-ата мин. чрез Гаетано Ланини, който се разписа технично с пета за 1:0. Седем минути след почивката Матиа Персано възстанови равенството с изстрел от движение под гредата. Крайното 2:1 за Матера оформи Никола Страмбели в последната минута на редовното време от доста "криминална” дузпа, отсъдена за спорно нарушение в наказателното поле на Лече. Веднага след това Антонио бе заменен от Джакомо Менголи.

Миналата неделя Вутов влезе през второто полувреме при гостуването на Лече на Фонди в среща от 12-ия кръг на първенството в Лега Про, която завърши 2:2. "Джалоросите” поведоха с 0:2 още до почивката с попадения Торомино и Пачили, но в даденото продължение на първото полувреме домакините изравниха след автогол Козенца и попадение на Бомбаги.

Антонио се появи в игра 66-ата мин. и бе на път да се превърне в герой за своя отбор, след като в 87-ата мин. стреля опасно, но топката премина на сантиметри от гредата.

Във временното класиране в Група C Лече дели второ-четвърто място заедно с отборите на Фоджа и Матера с актив от 25 точки. Едноличен лидер е Юве Стабия с три точки повече.

Тази неделя Лече приема бившия клуб на Антонио - Козенца, който е пети в таблицата с 19 точки. Двубоят е на 13 ноември от 21.30 часа българско време на стадион "Виа дел Маре”.