"Условията там бяха отлични, смятам че използвахме максимално добре тези две седмици. Имаме много нови футболисти, доволен съм от и от тях, и от всички останали, които вложиха максимално старание по време на този лагер. В Алания отборът изигра пет контролни срещи, в които записа победа, две равенства и две загуби. Във всяка една от тези пет проверки показахме и добри неща, допуснахме и грешки, които ще се стремим да изчистим”, заяви Атанас Джамбазки.

Той смята, че новите играчи са успели да се сработят с останалите футболисти и са били приети добре в отбора. "Отговорно заявявам, че в последните години в Монтана не е имало такъв страхотен колектив. Смятам, че намерихме верните футболисти и дано успеем да изпълним поставената цел, а тя е една - оставане в Първа лига”, каза още наставникът на Монтана.

Вчера отборът направи първа тренировка на клубната си база в спортния комплекс "Огоста”, където ще се готви до мача с Лудогорец (Разград) в неделя. Двубоят с шампионите ще се играе на националния стадион "Васил Левски” и ще започне в 15:00 часа.