Двата отбора стигнаха до финала след като отстраниха съответно „Сакатлък Юнайтед” и „Ботевъ” (Брусен) в полуфиналните двубои. В срещата от малкия финал за трето място, отборът на „Сакатлък Юнайтед” победи с 4:1 „Ботевъ” (Брусен).

Последните две срещи от турнира се изиграха при изключителен интерес. Съперниците показаха сърцата и атрактивна игра, с която спечелиха аплодисментите на публиката.

След последния съдийски финал бяха връчени наградите за голмайстор, за най-добър вратар и за феърплей.

Победителите получиха купи, грамоти и парични награди - за първо място - 500 лв., за второ - 300 лв., за трето - 200 лв., за четвърто - 100 лв. Бяха връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. - за най-добър вратар и за голмайстор на турнира, както и специална награда за феърплей също от 100

За първи път голмайсторът бе излъчен само от елиминационната фаза на турнира, без да се отчитат постигнатите попадения в предварителните групи. Така носител на титлата стана Светлин Бонев от " Лъвчета”.

Призът за най-добър вратар заслужено отиде при Цветослав Ценов от „Кохонес гранде”, а отборът на "Стоун Дизайн" спечели наградата за феърплей. Победителите в индивидуалните отличия получиха и специални статуетки.

Наградите бяха връчени от Седефка Петрова – гл.експерт „Култура, спорт и туризъм” в община Мездра и Нели Минева – зам.-кмет.

Купата на победителите връчи кметът на Мездра Иван Аспарухов.