По време на срещата староселчани благодариха на кмета за асфалтирането на главната улица, почистването на банкета на пътя до селото и полагането на нова маркировката. С помощта на ОбП ”Чистота” пък са ремонтирани покривите на училището и кметството и е обновена настилка на няколко улици.

Присъстващите на събранието потърсиха съдействие от кмета за пренасочване на трафика от тежки камиони, които увреждат настилката на главната улица в селото, почистване на пространството около чешмата и паметника в центъра и създаването на пенсионерски клуб.

Събков пое ангажимент да се срещне с директора на Областното пътно управление - Враца и да обсъдят възможностите за отклонение на тежките машини през обходен маршрут. През април ОбП ”Чистота” пък ще почисти и облагороди посочените пространства, а още този понеделник, директорът на Общинския център за социални услуги и дейности Наталия Христова ще се срещне с жителите на Старо село и ще съдейства за създаване на пенсионерски клуб. След това служители на ОбП ”Чистота” ще ремонтират и помещението, в което възрастните хора ще се събират в бъдеще.

Кметът пое ангажимент и лично да разговаря с директора на РЗОК - Враца относно възможността лекарят, който обслужва хората в селото, да ги посещава по-често.

И хората от Старо село се оплакаха на кмета, че повишението в цената на водата е непосилно за тях. В тази връзка Събков заяви, че е писал протестни писма до омбудсмана Мая Манолова и до ръководството на КЕВР, но въпреки това решението е взето на национално ниво и за съжаление общинските кметове и протестите на хората не са успели да въздействат върху решението на регулатора.