© dromomania.bg

„Мисис Баба 2022“ стана кметицата на мездренското село Върбешница - Магдалена Динкова. Тя е майка на трима синове и баба на внучка. Обича и спазва българските традиции, като предава на поколенията семейните ценности. В свободното си време обича да готви, предимно сладкиши.

Първа подгласничка стана Катя Илиева – журналист. Има едно внуче. Обожава професията си, обича да кара колело в свободното си време. На тура за талант танцува акробатичен рок със сина си.

Втора подгласничка е Яна Дръндова. Работи в частния сектор. Обича да пътешества, да покорява върхове. Посветила е живота си на висшето образование – цели 18 години отдава на качественото обучение на студенти.

Трета подгласничка е икономистът Анатолия Иванова. Отива в Кипър за един сезон, новече 10 години се занимава с туризъм там.Обича да пише и чете. В България посвещава времето си на внуците.

Вторият в историята "Мистър Дядо" е Васко Василев-Базилио, певец в Хора на Българското национално радио. На 50 години записва богословие и вече прави докторантура. Има син и дъщеря. Двама внука – Давид и Матео и внучка Мелиса.

Източник: dromomania.bg