Всичко си има цена, дори властта. И всеки плаща тази цена в един свят на лъжи и прикрити истини. Когато дълбоко пазени тайни излизат на яве, нещата вече никога не могат да бъдат същите.Парите и властта са най-голямата слабост на човека, който управлява държавата в сянка. Марко ликвидира Ангелов и заема неговото място в една надпревара за надмощие. Стоилов предава секретни документи на Николов. Николов е прострелян, а документите са откраднати и предадени на Марко.

Мистериозна флашка достига до напористия столичен адвокат Ник. С помощта на Хакер, Ник започва да разплита схема за корупционни сделки, разбирайки, че кантората в която работи обслужва интересите на властта. Неговият съдружник адвокат Петканов е поставено лице на задкулисието и взима процент от сделките.Премиерът Стефанов е доверен човек на Марко, но се опитва да играе двойна игра. Бившият министър на правосъдието в кабинета на Стефанов Виктория, чийто баща е застрелян от Марко вкарва Ник в една игра на отмъщение и справедливост, в която няма победител. В нея, всеки от героите губи по нещо от себе си.

Виктория избира пътя на отмъщението, предоставяйки на Ник ценна информация за тайни сделки на задкулисието. Нейната оставка слага началото на поредица от събития, в които живота на много хора е изложен на опасност. Марко разбира, че Ник разполага с информация, която би го уличила, а кражба на флашка от Петканов излага на риск устоите на властта. Марко поръчва убийството на Ник, като възлага мократа поръчка на хора от службите. Горан, който е най-верния човек на Ангелов се опитва да предупреди Ник за смъртоностната заплаха.

Горан е под прицел от дясната ръка на Марко. Виктория и Ник знаят истината за Марко или поне така са убедени. Мадлен успява да открадне старателно пазен диск с ценна информация от Марко. Горан предава диска на Ник. В опит да предпази Ник и Виктория, Горан е застрелян от шефа на службите. Хората на Марко преследват Ник и Виктория, които все повече навлизат в тъмната страна на властта. Ник разбира за таен план, създаден преди години с участието на Ангелов, Стоилов и Марко. Старателно пазени тайни започват да излизат на яве.

Позициите на Марко са застрашени, а вероятността да загуби най-голямата си слабост – властта се превръща във възможност. Марко е готов на всичко, за да запази статуквото. Петканов заема мястото на министър на правосъдието, а доверените хора на Марко вървят по петите на Ник. Те успяват да го прострелят и отведат от изоставена болница под охрана. Марко иска размяна – живота на Ник срещу информацията от диска. Ник с помощта на Стоилов и Виктория успява да избяга, Опитите на Марко да получи обратно абсолютната си власт се оказват несполучливи. Но това не е края, а само началото на една история за власт, пари и влияние, която се повтаря отново и отново, защото хората в нея не спират да се борят на всяка цена за своето лично надмощие.

Всеки от героите е изправен пред избор. Едни тръгват по пътя на отмъщението, други по пътя на истината. Едни губят най-ценното в живота си, а други губят самите себе си, защото всичко си има цена, дори властта!