Още тази неделя, 10 март, трупата на театъра се отправя на поредното си турне, за да акостира в Приморско, където от 19 ч., в местното читалище „Самообразование“ жителите и гостите на града ще могат да гледат едно от най-харесваните заглавия в афиша на театъра - комедията „Извън Контрол“ от Рей Куни.
На 15 март /петък/ представлението на режисьора Венцислав Асенов ще се играе и на софийска сцена в театър „Сълза и смях“.

Два дни по-късно, на 17 март, зрителите в столицата ще могат да гледат хитовата комедия на врачанския театър - „Гимнастика за бременни“ от Здрава Каменова с режисьор Петринел Гочев в Театро „Отсам Канала“.

Завладяващи емоции, изумителни изпълнения и незабравими преживявания очакват зрителите и във Велинград и Карлово, където на 21 март/четвъртък/ и 25 март /понеделник/ ще бъде представена брилянтната комедия „Роклята беглец“ от Щефан Фьогел с режисьор Владлен Александров. Театралното пътешествие на театъра включва и турнета с детски постановки за най-малките зрители в селата Врачеш и Скравена на 20 март/сряда/, както и в Брусен на 28 март /четвъртък/.

Подробности, относно програмата на Драматично-куклен театър Враца може да откриете на нашия сайт: //theatre.vratsa.eu/programa, както и на официалната ни фейсбук страница: https://www.facebook.com/theatrevratsa/.