В есенното класиране в зоната М19 на ХК Локомотив (Мездра) заема второ място с актив от 4 точки и голово съотношение 76:76. Начело в таблицата на полусезона е Интер (Благоевград) с пълен актив от 8 т., а трети е столичният Железничар без спечелена точка.

Четвъртият турнир от шампионата при младежите до 19 г. е в края на този месец в столицата, а зоналният финал - на 14 април в Мездра.

Съгласно регламента, отборът, заел първо място в зоната, се класира директно за Държавния финал в тази възраст, който е в края на април (26-29.04.2018 г.). Останалите отбори ще участват в квалификационни турнири, за да добият правото да играят в заключителния етап на шампионата.

В края на следващата седмица, на 17 март, ще стартира вторият дял от първенството по хандбал в Зона "Витоша" и при юношите старша възраст (М16). Първият турнир от пролетния полусезон и трети за сезона ще се проведе в столичната зала "ЦСКА". В него ще вземат участие отборите на ХК Локомотив (Мездра). Пирин 94 (Гоце Делчев) и домакините от ЦСКА (София).

В подреждането на полусезона лидер е "старшата" на Локо (Мездра) с пълен актив от 8 точки и голова разлика 126:46. Второ-трето място делят Пирин 64 (Гоце Делчев) и ЦСКА с равен брой точки - по 2.

Последният турнир от редовния сезон при М16 е на 5 май в Мездра, а зоналният финал - седмица по-късно в Гоце Делчев. Държавният финал в тази възраст е от 24 до 27 май.