"Старшата" на Локо (Мездра) игра в следния основен състав: вратар - Петър Иванов, ляво крило - Йохан Марков, ляв гард - Теодор Ангелов, разпределител - Илиян Младенов, десен гард - Милен Валентинов (кап.), дясно крило - Валентин Гачев, пивот - Божидар Симеонов (Георги Вълков, Габриел Георгиев, Георги Йорданов, Емил Александров).

Наставникът на мездренските юноши Евгени Йоловски изрази задоволство от тяхната игра и заяви, че големите мачове тепърва предстоят. "Браво, момчета! Супер сте!”, коментира от своя страна водачът на отбора Георги Валентинов, който е и председател на Зонален хандбален съюз "Витоша".

Следващият турнир от зоналното първенство при М16 е на 2 декември в Гоце Делчев. В него съперници на юношите старша възраст на ХК Локомотив отново ще бъдат клубните формации на Пирин-94 (Гоце Делчев) и на ЦСКА (София).

Междувременно младежите до 19 г. на Локо (Мездра) записаха победа и загуба на старта на есенния полусезон от шампионата в Зона "Витоша" при М19. В първия зонален турнир, който се проведе в столицата, мездренските хандбалисти победиха с 19:12 гола Железничар (София) и отстъпиха с 22:33 пред Интер (Благоевград).

Следващият турнир в тази възраст е на 16 декември в Благоевград, отново с участието на тези три клубни формации.

На юношите старша възраст (М16) на ХК Локомотив (Мездра) им предстои участие и в турнира за "Купа България-БФХ”, който тази година ще се проведе по нова формула, информира в аванс президентът на мездренския клуб Любен Костов. Регламентът предвижда квалификации и финал с участието на четирите най-добри отбори у нас в тази възраст.