На турнира в Гоце Делчев юношите старша на Локо (Мездра) играха в следния основен състав: вратар - Петър Иванов, ляво крило - Йохан Марков, ляв гард - Теодор Ангелов, разпределител - Илиян Младенов, десен гард - Милен Валентинов (кап.), дясно крило - Валентин Гачев, пивот - Божидар Симеонов (Петър Ганев, Георги Йорданов, Цветелин Петров, Деян Дачев и Жоро Иванов).

"Всички момчета играха на ниво, с най-добри изяви обаче се отличи Йохан Марков”, коментира представянето на подрастващите хандбалисти техният наставник Евгени Йоловски.

Следващият турнир от зоналното първенство при М16 ще се състои през месец март догодина в столицата. Съперници в него на "старшата" на ХК Локомотив отново ще бъдат клубните формации на ЦСКА (София) и Пирин-94 (Гоце Делчев). С регистрираните досега четири безответни победи мездренските юноши на практика се класираха за Държавния финал в тази възраст, който ще се проведе в края на май 2018 г..

Следващата събота, 16 декември, младежите до 19 години на Локо (Мездра) ще вземат участие във втория зонален турнир от шампионата в Зона "Витоша" при М19, който ще се състои в Благоевград. В първата среща те играят с Железничар (София), а във втората - с домакините от Интер (Благоевград). В първия зонален турнир, който се проведе през октомври в столицата, мездренските хандбалисти победиха с 19:12 гола Железничар (София) и загубиха с 23:32 от Интер (Благоевград).