Близнаци - Време е да се съсредоточите върху позитивното!

Годината на Петела ще бъде изпълнена с радостни преживявания и успехи. Всичко ще е положително във всяко едно отношение за Близнаците, и те ще бъдат в състояние да почувстват присъствието на магия във въздуха и небесната подкрепа. Усещането за странност на това, което се случва, ще помогне за постигане на максимално положителни резултати.

Рак- Сбогом, тежко бреме!

Фортуна ще ви срещне с интересни хора, с които по-късно ще станете приятели. Роднини и приятели ще имат значително влияние върху растежа и развитието на Раците като личности. Мнозина ще се изправят пред необходимостта да се отърват от тежко бреме, което отдавна им тежи и пречи на напредъка им в живота. Избавяйки се от това бреме, Раците ще постигнат спокойствие и успехи, а късметът ще е винаги с тях.

Лъв-Във всичко ще ви върви!

В годината на Петела на Лъвовете няма да им се налага да се борят за печалби. Представителите на този знак са свикнали да работят под мотото „Животът е борба,“ затова събитията първоначално може да ги объркат. Съдбата ще даде на Лъвовете много непредвидими ситуации, с изключително благоприятен изход. През 2017 г. те винаги ще са на върха!

Дева- Решителността ще победи изпитанията!

Твърдост в действия ще са нужни на Девите още от началото на годината. Решителността на родените под този знак ще им трябва за да се справят с изпитанията, които са подготвени за тях от Петела.

Везни- Всичко ще върви по план

Съдбата ще предостави на Везните много шансове за подобряване на тяхното благосъстояние, просто трябва да внимават да не ги пропуснат. Започвайки някакъв проект, трябва да вложат в него всичките си сили, да покажат решителност и независимост. Тогава във всичко безумно ще им върви.

Скорпион- На прага на голяма промяна!

Скорпионите ще имат възможност не само да обърнат нова страница, а нова глава в своята история. Тази година за тях ще е точката, която като преминат, ще разделят живота си на „преди“ и „след“. Промените ще изменят изцяло облика на представителите на този знак.

Стрелец- Много перспективи!

Оптимистичната натура и силна енергия на Стрелците ще отворят пред тях широк спектър от перспективи. Те ще бъдат в състояние да погледнат на проблемите от друг ъгъл, и така лесно ще ги решават, без да пилеят време и нерви. Каквото и да стане, най-важното е да запазят творческото си мислене – то ще отвори пред тях много алтернативни пътища за развитие.

Козирог- Време е да се заемете със себе си!

В годината на Петела звездите съветват Козирога да определи своите приоритети. Тяхната промяна ще им позволи да направят пробив по своя път. Един нов поглед към света ще ги зарадва, когато всичко около тях започне да се променя към по-добро. Проблемите вече няма да изглеждат толкова глобални и Козирозите ще намират прелести и в най-простите неща.

Водолей- Това е вашата година!

2017 г. във всички отношения е година на Водолеите. Защото представители на този знак и властващият в този период Петел, са много близки по дух. Това са хора с творчески характер, които не искат да приемат предизвикателствата и избягват трудностите. Тъй като ние сме на прага на ерата на Водолея, представителите на този знак, ще имат много възможности да демонстрират правилността на своите преценки.

Риби- Краят на стагнацията!

2017 г. до голяма степен ще се превърне в повратна точка за родените под знака на Риби. На първо място, защото в живота им приключва дългият период на стагнация, който продължи почти 10 години. Те сякаш се събуждат от сън, ще се преборят с мързела си и ще почувстват невероятен прилив на енергия. През годината на Петела ще се радват на невероятен късмет!

Източник: udsport.net