Опра – Супа и салата. Според изданието People, Опра е член на Weight Watchers от близо 2 години. За обяд тя предпочита супа и салата.

Мишел Обама — Вегетарианска пица. Бившата първа дама на САЩ често залага на риба и пържени зеленчуци за обяд. Понякога й се прияжда кафяв ориз или картоф, разказва The Huffington Post. Любимото й е вегетарианска пица от пълнозърнесто брашно.

Марк Зукърбърг — Предимно вегетариански ястия. През 2011 г. той стартира странен режим на хранене като „лично предизвикателство“. Според статия във Fortune Зукърбърг е предимно вегетарианец, като изключим животните, които сам е убивал. Ям много здравословна храна. Научих много за устойчивото земеделие и отглеждане на животни, разказва Зукърбърк. Лесно е да приемем храната за даденост, когато можем да ядем качествени продукти всеки ден, допълва той.

Доналд Тръмп – Всичко, което му харесва. През 2015 г. Тръмп заяви пред Bloomberg TV, че обича пържоли, хамбургери, паста и пържени картофки. Неготово първо ястие като президент на САЩ бе омар, говеждо месо и шоколадов десерт.

Мадона — Всичко с морски зеленчуци. Мадона спазва доста стриктна диета, която изключва пшеница, яйца, месо и млечни продукти. Тя изобилства от морски зеленчуци, пише изданието The express. Морските зеленчуци включват нори - това, от което се прави суши, както и келп и уакаме.

Новак Джокович — Паста примавера. Тенис звездата предпочита богата на въглехидрати храна, както и зеленчуци по време на обяд. Той освен това спазва безглутенова диета. Избягва млечните продукти, кофеина и преработената захар.

Юсеин Болт — Паста с говеждо месо. Най-бързият мъж на Олимпиадата в Пекин обича да яде пилешки хапки и пържени картофи всеки ден. От известно време той има предпочитание към богатите на въглехидрати храни, като паста с говеждо месо.

Бил Гейтс — Чийзбургери. Единият от съоснователите на Microsoft предпочита чийзбургери и диетична кола. Един от директорите на фондацията му - Джо Керел, споделя, че ако ще се излиза на обяд с Гейтс, ще се ядат бургери. Милиардерът е известен и с това, че обича да похапва на обяд в азиатски ресторанти.

Никол Шерцингер — Пуешко и зеленчуци. Според списание People Никол Шерцингер често похапва три резена пушени пуешки гърди и изобилие от зеленчуци за обяд. Тя също така е почитател на плодовете. Обича ананас и боровинки.

Анди Мъри — Сьомга и ориз. Лидерът в класацията на ATP приема по около 3200 калории дневно, съобщава The Huffington Post. Той често предпочита за обяд сьомга и ориз. В менюто му присъстват още протеинови шейкове и енергийни напитки, докато тренира.

Източник: profit.bg