Тежка загуба инкасираха юношите младша възраст на Локомотив (Мездра) като домакини от Ботев (Враца) в първенството по футбол в Зона „Враца”. Те отстъпиха в комшийското дерби от 14-ия кръг на шампионата с 2:8 (на полувремето 0:4).

По две попадения за успеха на врачани вкараха Виктор Викторов, Владислав Андреев и Христиан Петров, а по едно добавиха Иван Велчев и Алекс Иванов. Ботевградчанинът Анастас Каменов отсрами „железничарите“ с два гола.

Четири кръга преди края на кампанията начело в класирането е Монтана с 36 точки, пред Ботев (Враца) с 35 и Чавдар (Бяла Слатина) с 31 т. Локо (Мездра) е пети с 27 пункта.

Детският отбор и подгответата на „железничарите” също допуснаха загуби в поредния кръг от шампионатите в Зона „Враца”. По-малките паднаха с 3:1 при гостуването си на Чавдар (Бяла Слатина). Почетното попадение за младите локомотивци отбеляза Рич Данов. Лидер във временното класиране в подготвителната група е Монтана с 30 т., пред Ботев с 21 и Чавдар с 13. Мездренци са пети с 9 т.

По-големите възпитаници на треньора Павел Марков загубиха в Бяла Слатина с 4:0. Домакините от Чавдар са лидер в подреждането с 30 т., пред Дунав 98 (Селановци) с 23, Ботев (Враца) и Локо (Мз) с по 18.